Noggrann research lönar sig för att hitta drömhotellet i Grekland

Research inför resan är viktig för att komma åt de bästa hotellen

 

Vilken typ av hotell man än är intresserad av att boka runt om i Grekland vare sig det är frågan om strandsemester på någon av de grekiska öarna, storstadsemester eller på fastlandet så är det alltid bra att kolla upp recensioner för hotellen så att det inte blir frågan om besvikelser då du äntligen är på plats.

För att få den bästa bilden av det påtänkta hotellet du har för mening att boka rekommenderas att kolla upp recensioner på Tripavisor. På resesidan Tripadvisor hittar man de flesta hotellen världen över och på sidan kan man både läsa oberoende gästrecensioner för att få en helhetsbild av hotellen samt titta på gästernas egna bilder.

Jämför priser och läs gästbetyg

 

Professionella bilder kan som vi vet så väl ibland vara en aning missvisande. På Tripadvisor kan man även jämföra priser för hotellet från olika researrangörer.

Två av de bästa bokningsidorna för hotell i Grekland med de bästa priserna brukar som oftast vara Hotels.com och Booking.com.
Eftersom det finns en mängd olika typer av hotell på olika platser i Grekland så tänkte vi tipsa om några av de bästa hotellen med olik karaktär på några av Greklands populäraste öar.

Topplistan går efter tidigare gästers betygsättning och recensioner av de olika hotellen i olika kategorier för de specifika destinationerna. Läs mer om dessa under hotellkategorier.